Yousif Mirza a Roberto Ferrari (UAE tím Emirates) druhý a tretí po víkende v Abu Dhabi. Výťazom sa stal Mark Cavendish.

V pretekoch kde súťažilo 120 profesionálnych a amatérskych jazdcov, Brit prešiel cieľovou čiarou ako prvý. Pri príležitosti oslavy národného dňa, olympionik a najrýchlejší cestný cyklista Yousif Mirza z UAE Team Emirates, bol špeciálne vybraný na nosenie čísla 46. Mirza skončil veľmi tesne za Cavendishom, nasledovaný jazdcom Robertom Ferrarim, ktorý skončil na treťom mieste.
V komentári o víkendovom závode, povedal H.E. Dr. Mugheer Khamis Al Khaili, predseda Abu Dhabi Cycling Club, “Sme veľmi potešený úspechom v Abu Dhabi – Al Ain Classic. Táto udalosť bola prvá svojho druhu, ktorá sa uskutočnila v Spojených Arabských Emirátoch. Rok 2017 sa stal dobrým základom do budúcnosti.
Kvalita profesionálnych aj amatérskych vstupov bola mimoriadne vysoká a naším zámerom je stavať na tejto kvalite, aby sme sa stali jedným z najlepších pretekov v SAE. Klasický a rodinný cyklistický festival bol skvelým spôsobom pre cyklistický klub Abu Dhabi, ktorý bol súčasťou 46. oslavy národného dňa. Dúfame, že každý, kto sa zúčastnil, mal príjemný deň a snáď povzbudil nových cyklistov, aby vyskúšali náš fantastický šport.”

Leave a Reply